Kantoorinrichting in massief hout

Wat als uw kantoor zo mooi is ingericht dat u er eigenlijk niet meer weg wilt?

En dat het zo lekker werken is dat uw productiviteit omhoog gaat?

 

Exclusief voor u ontworpen en gemaakt van natuurlijke materialen.

Ruime bureaus, handige kasten, vergadertafels, balies, kapstok garderobes, etc.

Alle moderne apparatuur er evt. in verwerkt.

 

Heeft u er wel eens aan gedacht om uw branding in de vorm van uw meubelen of interieur te laten terugkomen? Dat u uw opmerkingen van uw klant krijgt over uw mooie inrichting? Daar heb ik wel ideeën over.

 

We bespreken al uw wensen qua inrichting en ik maak een ontwerp (of er is een ontwerp van een architect) U krijgt een offerte en vervolgens kan het uitgevoerd en geïnstalleerd worden.

 

Branding en inrichting van je kantoor. Mijn e-paper hoe je jouw merkbeleving en de efficiëntie van je kantoor naar een hoger plan kan brengen:         info@thespiritofwood.nl

Zeist     |    De la Reylaan 34  42    |    3707 TM     |     06-20036000

Groet, Arjen Kiers


"Arjen van The Spirit of Wood maakt al jaren de meest prachtige meubels voor mijn kantoor en voor mij privé. Hij weet goed mijn wensen om te zetten in ontwerpen die passen en na jaren nog niet vervelen. Ook mijn prachtige keuken is van de hand van Arjen, ik krijg er veel complimenten over. Kortom: ik kan iedereen het vakmanschap van Arjen aanbevelen!"    René Aernoudts, Lean management Instituut
Exclusief massief houten tafel van eiken
Tafel met logo van bedrijf(Lean management institute) erin verwerkt. Eikenhout
Exclusief massief houten kantoorinrichting: boekenkast in notenhout
Voor het Lean Management Institute heb ik een grote houten boekenkast in Notenhout gemaakt. Schuifdeur met een paneel van Berk.
Massief houten kantoorinrichting: notenhout
De voormalige directie kamer van het Lean management Instutuut
Exclusief massief houten kantoorinrichting: bureau in essenhout
Een houten bureau dat als het ware om je heen loopt. Met gebogen poten. De computer staat op een schijf die kan draaien. Het bureau is van Essenhout en de schijf is van de donkere kern van de Es.
Exclusief massief houten kantoorinrichting: bureau van kersenhout met lades
Een Kersenhouten bureau met mooie gebogen lijnen met een kastje aan de ene kant en een los ladeblok aan de andere zijde. Inlegwerk van Notenhout.
Exclusief massief houten kantoorinrichting: bureau van kersenhout
Massief houten bureau, computertafel en achterkast van een werkkamer van de Savornin Lohman Advocaten. Bij het ontwerp werd uitgegaan van asymmetrische vormen. De rode kleur komt van Europees Kersenhout. Dit was een project van laat jaren negentig.
Exclusief massief houten kantoorinrichting: archiefkast van kersenhout
Massief houten archiefkast van hetzelfde advocatenkantoor. Alles is van massief kersen, incl. de panelen van de deuren en de achterwand.
Massief houten kantoorinrichting: omlijsting voor een whiteboard van notenhout
Een whiteboard met een Notenhouten omlijsting erom voor de directie kamer van het Lean Management Institute. Dat is pas presenteren!
Massief houten kantoorinrichting: presentatie standaard van eikenhout
Houten presentatiestandaard voor een computer. Een mooi evenwicht tussen de sierlijke vormen, het bijzondere Eikenhout en de strakke computer. Er loopt een band Kersen inlegwerk vanaf het blad, door het kastje (ook Kersenhout) naar beneden tot aan de voet.
Massief houten kantoorinrichting: serverkast gekoeld van kersenhout
Voor een effectenkantoor in Amsterdam moest ik een houten kast ontwerpen en maken om allerlei apparatuur van telefooncentrales, Blumberg en computer heen. Het moest geluiddicht worden, maar de apparatuur moest ook koeling hebben. Er is een intern web van luchtsleuven voor de koeling, die geluidgedempt zijn. De kast is van Amerikaans Kersen.
Massief houten kantoorinrichting: inbouwkast van esdoornhout en berkenhout
Een houten inbouwkast voor een kantoor aan huis. Rechts het bureau. Gemaakt van licht Esdoorn en Berken.
 
Meubelmakerij     The Spirit of Wood     De la Reylaan 34-42     3707 TM     Zeist     06-20036000