Over The Spirit of Wood

Een passie voor hout, kunst, ambacht en inrichtingen, zorgen ervoor dat ik niets liever doe dan huizen inrichten, ruimtes tot leven laten komen en mensen blij maken.

Dat doe ik al heel lang, meer dan 30 jaar. In die tijd heb ik veel uitstapjes gemaakt naar het leggen van vloeren, het doen van timmerwerk, het maken van kozijnen, ramen, deuren en dakkapellen. Boten en meubelen heb ik ook nog gerestaureerd.

Deze brede basis uit het verleden, helpt mij met het verzorgen van complete inrichtingen waar steeds meer vraag naar is.

Ben ik niet mooie meubelen aan het maken, dan vind je mij in de bergen of in bossen. Bomen, zijn mijn grote liefde. Ik heb wat met bomen en reis de wereld over om nieuwe soorten of bijzondere exemplaren te ontdekken.

Genieten van lekker eten en drinken hoort er ook bij mijn leven, foto’s maken doe ik graag en ik heb een bijzondere interesse in spiritualiteit. Sacred Geometry is daar een onderdeel van en dat pas ik toe in mijn ontwerpen.

Groet, Arjen Kiers

Logo the Spirit of Wood 600px

Arjen has made beautiful and solid plain wood tables, cupboards and kitchens for my office, and for my private apartment. He is a Master in plain wood furniture. Proof of his Mastery is that now, twelve years after he made my kitchen, cupboard drawers open and close as smoothly as when they were new. I am very happy with his work and wish him all the best.
Alexander de Savornin Lohman Co-founder and concept developer at International Foundation for Sustainable Justice

Alexander de Savornin Lohman

Arjen is tot onze volle tevredenheid al meer dan 20 jaar leverancier van bijzonder degelijke en zeer fraaie producten die Arjen van hout weet te maken. De dingen die hij voor Zen.nl maakt variëren van meditatiebankjes tot en met (recent) een schitterende Japanse klokkenstoel voor Zen.nl Malden. Rients Ritskes

Rients Ritskes

Mijn werk

MEUBELEN OP MAAT. BEKIJK MIJN UNIEKE COLLECTIE.

foto-icon3-60

Wil jij een gratis e-book hebben over de creatie van je eigen duurzame keuken?

Een e-book over de dos en don’ts van ontwerp t/m realisatie?

Via de Contact-button kan je gratis het e-book aanvragen.

Tevens ontvang je 4x per jaar mijn blog over inrichtingen en hout.