Partners

Allerlei links van interessante mensen en bijzondere bedrijven die ik een warm hart toedraag. Zeker de moeite waard om eens helemaal te bekijken.

Audio meubel Lentus Audio

Lentus Audio

Theo Kraai van Lentus Audio is een audio genie. Zo iemand die alles hoort. Zo iemand die geluid tot leven laat komen.
De innovatieve ideeën van hem worden omgezet in mooie producten.
O.a. luidsprekers. Theo heeft een luidspreker ontworpen(van meerdere) met maar één unit erin, van een heel mooi design en van echt hout!                                       Solo, The sound of Wood

Ik maak ze (het houtgedeelte) en samen verkopen we ze. Dit is zo bijzonder!            https://www.thespiritofwood.nl/portfolio-items/solo-the-sound-of-wood/

Advies over high-end audio? Lentus Audio

Houtopslag Hard en Zachthout

Hard en Zachthout

Mijn hout
Veel van mijn hout komt uit Loenen op de Veluwe. Bij dat mooie kasteeltje zit Alexander met een enorme grote hoeveelheid ruw hout in alle soorten maten. Een lokale houthandel die hout verkoopt uit goed beheerde bossen. Het is daar gewoon gevaarlijk voor mij, zoveel mooi hout ligt daar!

logo G.J. Maarschalkerweerd

G.J. Maarschalkerweerd

Wat kan Terrazzo (Granito) toch mooi zijn. Ik heb al een aantal keukens met bladen in terrazzo gemaakt. Je kunt tegenwoordig uit zoveel kleuren kiezen en allerlei vormen in laten maken. Vloeren kan natuurlijk ook. Allemaal gedaan door Marco Maarschalkerweerd en zijn vader. Zij maken hoogstaand kunst/vakwerk!

Mijn werk

MEUBELEN OP MAAT. BEKIJK MIJN UNIEKE COLLECTIE.

foto-icon3-60

Wil je een gratis e-paper hebben met 11 tips voor een gezonder interieur met minder stres?

Via de Contact-button kan je gratis de e-paper aanvragen.

Tevens ontvang je 4x per jaar mijn blog over inrichtingen en hout.